Cengiz Topel Ortaokulu 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısı

Cengiz Topel Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı aşağıda belirtilen gündem maddeleri gereğince 26/10/2022 Çarşamba günü saat 10:30 Cengiz Topel Ortaokulu konferans salonunda yapılacaktır.

Okulumuz öğrenci velilerinin katılmalarını önemle rica ederim.

Selda AYDIN

OAB Başkanı

Gündem:

1.Açılış ve yoklama , toplantı yeter sayısının tespiti.

2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3.Divan Seçimi ( Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir katip üye seçiminin yapılması)

4.Okul Aile Birliği Başkanının genel kurul açılış konuşması.

5.Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

6.Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

7.Yönetim ve Denetleme kurulları için aday listelerin belirlenmesi ve divana sunulması.

8.Yeni Yönetim Kurulu seçimi ( 5 asil ve 5 yedek üye)

9.Yeni Denetleme Kurulu seçimi (1 asil 1 yedek üye velilerden ) ( 2 asil 2 yedek üye öğretmenlerden),

10.2022/2023 Eğitim-Öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

11.İhtiyaçların temini katkı toplanması ve gereken harcamaların yapılması için yeni Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

12.Okulumuzun Eğitim-Öğretim kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

13. Dilek ve temenniler.

14.Kapanış.

Not: Çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağan Genel Kurul Toplantısı 31/10/2022 Pazartesi günü saat 10:30'da yapılacaktır.

Yayın: 12.10.2022 - Güncelleme: 12.10.2022 15:47 - Görüntülenme: 185