T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / AKDENİZ - Cengiz Topel Ortaokulu

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Yasin GÖKDAĞ'ın ortağı olduğu ''WORKING TOGETHER MAKES THINGS BETTER'' isimli eTwinning projesi çalışmaları başladı.

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Yasin GÖKDAĞ'ın ortağı olduğu '' WORKING TOGETHER MAKES THINGS BETTER'' isimli  eTwinning projesi çalışmaları başladı. 

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Yasin GÖKDAĞ'ın ortağı olduğu ''WORKING TOGETHER MAKES THINGS BETTER'' isimli  eTwinning projesi çalışmaları başladı. Türkiye, Polonya, Makedonya, İspanya, Azerbaycan, Portekiz gibi ülkelerin ortağı olduğu  projede çocukların ortak bir amaç için birlikte çalışmalarını sağlamak, İşbirliği gerektiren ortak çalışma sırasında farklı yetenekte olan çocukların birbirlerine yardımcı olmaları ve öğrendiklerini birbirlerine aktarmalarını sağlamaktır.  İşbirliği içerisinde yaparak yaşayarak öğrenecekler ve öğrenciler arasında olumlu davranış değişiklikleri oluşacaktır. Projemizde Hedefler ve görevler belirlenmiştir.  Böylece öğrenciler grubun diğer üyelerinin çalışmalarına da dikkat gösterirler. Elde edilen sonuçlar, birlikte tartışılarak yorumlanıp ürün halinde ortaya çıkarılacaktır.

16-03-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 16.03.2022 17:03 - Görüntülenme: 212
  Beğen | 1  kişi beğendi