Okulumuz matematik öğretmeni Derya EROĞLU'nun ortağı olduğu "Kitapları Tanıyorum Kitaplarla Yaşıyorum " isimli eTwinning projesi tanıtım videosu yayınlandı.

kulumuz matematik öğretmeni Derya EROĞLU' nun ortağı olduğu "Kitapları Tanıyorum Kitaplarla Yaşıyorum " isimli eTwinning projesi tanıtım videosu yayınlandı.

Projede amaç çocukların kitapları tanıması, yazarlar hakkında bilgi sahibi olmaları. İşbirliği içerisinde kitap ve yazarları konulu toplantılarda bir araya gelip çalışmalar yapmalarını sağlamak. Elde edilen sonuçlar yorumlanıp ürün halinde ortaya çıkarılacaktır.

Yayın: 23.03.2022 - Güncelleme: 23.03.2022 12:20 - Görüntülenme: 339