MERSİN / AKDENİZ - Cengiz Topel Ortaokulu

Kuruculuğunu beden eğitimi öğretmenimiz Zafer Karakuş'un yaptığı Working Together Makes Things Better isimli eTwinning projesinin çalışmaları başladı. Projemizle öğrencilerimizin olumlu davranış geliştirmelerini, işbirlikçi öğrenme becerilerinin artmasını, topluluk içinde var olmasını, farklı fikirlere saygı duymasını, takım çalışması ve grup oyunlarının kişisel gelişimine etkisini fark etmesini, Kurallı oyunlar oynayarak grup bilincinin önemini anlamalarını, enerjilerini olumlu ve işbirlikçi bir şekilde yönetmelerini sağlamak, teknolojiyi olumlu şekilde kullanmasını, atık materyalleri değerlendirerek oyun oluşturabilmesini hedefledik.

10-03-2022

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 10.03.2022 10:48 - Görüntülenme: 170