Cengiz Topel Ortaokulu

NUSRATİYE MAH. 5015 SK. NO 43 AKDENİZ / MERSİN
Vizyon
Okulumuzun ilimizde ki seçkin okullar arasında yer almasını sağlayarak, öğrencilerimize bir sevgi ortamı içerisinde bilgi ve davranış kazandırmaktır.
Misyon
Cengiz Topel İlk ve Ortaokulu olarak hedefimiz; bugünün ve geleceğin nitelikli, gelişime açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı, ülkesine yararlı, araştırmacı, saygılı, bilgiye ulaşmasını bilen, kendisi ve hayat ile barışık bireyleri topluma kazandırmaktır.
Saatler
Sabah Cengiz Topel Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar: 06:50-12:40 Öğlen Cengiz Topel İlkokulu 1, 2, 3 ve 4. Sınıflar: 12:50-17:50
Ulaşım
Mersin Eski Devlet Hastanesinin Güneyinde. Şehir Merkezi ve Tüm ilçelerden gelen toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Mersin İli Merkez Akdeniz İlçesinde Nusratiye mahallesinde bulunan okulumuz, Mersinin en merkezi konumundadır.